Despre Antreprenor Digital

TEHNOLOGIE SI MARKETING ONLINE
MISIUNE
Pentru antreprenori
feature-img-2

Antreprenor Digital este un proiect dedicat în principal antreprenorilor din România.

Misiunea proiectului este de a ajuta antreprenorii să își crească afacerea printr-o prezență digitală puternică.

DANIEL SECĂREANU

15+ ani de experiență

DANIEL SECĂREANU are peste 15 ani de experiență în tehnologie și marketing digital.

Din mai 2017, Daniel este Vice Președinte IAB România și membru în Consiliul Director al IAB Europe.

În 2017, Daniel a început să predea la Maastricht School of Management România, în cadrul programelor Young Managers și Entrepreneurship Academy.

Intre 2016 și 2017, Daniel a fost membru in Consiliul Director al IAB România. In această calitate s-a certificat ca trainer pentru programul DIMAQ (digital marketing qualification).

Din 2016, Daniel este Chief Digital Officer al Burda România, cel mai mare publisher de reviste din țară.

Anterior, în 2015, Daniel a fost Head of Marketing al Avandor, un startup ce construiește o tehnologie de profilare a audienței online (DMP – data management platform).

Între 2012 și 2015, Daniel a coordonat strategia de digital a Procter&Gamble în nouă piețe din Balkani, din poziția de Head of P&G Digital în cadrul MediaCom România.

Daniel are și experiență de Project & Product Manager, gestionând proiecte digitale pentru clienții Grapefruit, precum și strategia de produs a Realitatea.NET (cel mai mare site de știri din acea perioadă) în cadrul F5 Realitatea-Cațavencu.

Între 2003 și 2011, Daniel a oferit servicii de consultanță în tehnologie și marketing online prin intermediul propriei sale companii: Tigros Net Tech.

Printre clienții săi s-au numărat: Netbridge DevelopmentCEU Business SchoolCentrul de Resurse Juridice și Fundația pentru o Societate Deschisă.

Daniel are un MBA și un MSc în IT Management de la Școala de Afaceri a Universității Central Europene, precum și un BA de la Universitatea Americană din Bulgaria.

 

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

SCRIE-NE!

to top button