SERVICII

CONSULTANȚĂ, IMPLEMENTARE, TRAINING, MENTENANȚĂ & SUPORT

Platforme complete de marketing și vânzări

Accelerează dezvoltarea afacerii tale în mediul online cu ajutorul platformelor integrate de marketing. De la hosting și dezvoltare site-uri web clasice până la integrarea unor tehnologii de marketing complementare și campanii online, echipa Antreprenor Digital are experiența necesară pentru a implementa soluții profesionale și personalizate în funcție de obiectivele specifice ale afacerii tale.

Salesforce CRM

Transformă-ți compania și automatizează-ți procesele interne pentru a deservi mai bine nevoile clienților tăi digitali prin intermediul Salesforce Customer360, o platformă integrată de marketing și vânzări.

HubSpot CRM

Accelerează creșterea afacerii tale cu HubSpot CRM. Îți oferim consultanță pentru definirea strategiei de marketing și vânzări precum și servicii de implementare, mentenanță și suport.

Email Marketing

Creează strategii de email marketing cu rezultate măsurabile folosind platforme ca MailChimp sau Sendy. Te ajutăm pe tot parcursul procesului cu servicii de consultanță și implementare.

Marketing online

Crește notorietatea afacerii tale și vinde mai eficient produse și servicii cu ajutorul unei strategii integrate de marketing digital. Îți oferim servicii specializate de strategie și planificare digitală, generare de lead-uri sau vânzări online.

Dezvoltare aplicații web

Nu dezvoltăm doar site-uri web ci implementăm platforme integrate de marketing și vânzări în cadrul cărora site-ul tău WordPress este nu doar cartea ta de vizită ci punctul principal de colectare de lead-uri sau de vânzare produse și servicii online.

Infrastructură web

Dezvoltă-ți afacerea cu ajutorul unei infrastructuri web performantă și pe care te poți baza. Implementăm arhitecturi scalabile, oferim servicii de găzduire site-uri și aplicații web în cloud, precum și servicii profesionale de mentenanță și suport.

Scroll to Top