SERVICII

CONSULTANȚĂ, IMPLEMENTARE, TRAINING, MENTENANȚĂ & SUPORT

Platforme complete de marketing și vânzări

Oferim clienților noștri platforme integrate de marketing și vânzări pentru a accelera procesul lor de a deveni antreprenori digitali, acoperind întreaga paletă de tehnologii necesare, de la hosting și dezvoltare site-uri web până la integrări de tehnologii de marketing și campanii online.

Salesforce CRM

Consultanță, strategie, implementare, mentenanță și suport pentru sisteme integrate de marketing și vânzări bazate pe CRM-ul Salesforce pentru a eficientiza comunicarea și a crește vânzarile companiei tale.

HubSpot CRM

Consultanță, strategie, implementare, mentenanță și suport pentru sisteme integrate de marketing și vânzări bazate pe CRM-ul HubSpot pentru a eficientiza comunicarea și a crește vânzarile companiei tale.

Email Marketing

Consultanță, strategie, implementare, mentenanță și suport pentru platforme de email marketing, cum ar fi Mailchimp, Sendy sau altele similare pentru a comunica mai eficient cu clienții tăi.

Marketing online

Servicii specializate de marketing online: strategie și planificare, achiziție de media (tradițional și programatic), generare de lead-uri, dezvoltare de conținut, optimizare pentru motoarele de căutare, email marketing sau ecommerce.

Dezvoltare aplicații web

Dezvoltare site pe platformă CMS WordPress (instalare și configurare, implementare temă vizuală, arhitectură informațională și structură conținut, securitate, optimizare pentru motoarele de căutare, integrări rețele sociale).

Infrastructură web

Design și implementare arhitectură web (servere & aplicații) scalabilă pentru a servi nevoilor tale de business. Găzduire site-uri & aplicații web în cloud. Mentenanță și suport astfel încât să te poți concentra pe ce este esențial pentru afacerea ta.

Scroll to Top