Dezvoltare aplicații web

Cu peste 60 de milioane de utilizatori, WordPress este astăzi cea mai populară platformă CMS din lume. În raportul complex dintre utilizatori, branduri, editori și motoare de căutare, sistemele de management al conținutului au devenit componente esențiale. Pentru a rămâne vizibil într-un ecosistem online tot mai complex, conținutul trebuie să fie nu doar relevant pentru publicul țintă, ci și ușor accesibil deopotrivă indivizilor și motoarelor de căutare.  În plus, în această veritabilă inflație informațională, utilizatorii nu vor ajunge niciodată la conținutul căutat în lipsa unui sistem de organizare a acestuia.

Astfel, pentru a fi eficiente, sistemele de management al conținutului integrează startegii care simplifică dezvoltarea și publicarea conținutului, fie că este vorba despre website-urile unor companii sau de bloguri personale. Chiar dacă WordPress a început ca o platformă pentru blogging, astăzi, platforma oferă suport pentru diferitele formate în care informația poate fi prezentată: documente, imagini, video sau audio. Website-ul construit folosind WordPress se poate adapta obiectivelor companiei și complexității planului editorial. Iar anumite CMS-uri permit nu doar dezvoltarea de conținut, ci și gestionarea activității unei întregi echipe editoriale.

WordPress - personalizare în funcție de obiectivele companiei

Majoritatea platformelor CMS pot îndeplini funcții de bază de gestionare a conținutului online, însă platformele WordPress se deosebesc de cele ale competitorilor prin ușurința cu care pot fi personalizate pentru a îndeplini obiective specifice.

35% dintre site-urile existente astăzi au fost construite pe platforme WordPress, iar mulțumită comunității extinse de utilizatori, există o mulțime de resurse disponibile online în mod gratuit. Astfel, nu este necesară asistența unui specialist pentru implementarea unor teme simple. În plus, în jurul platformei s-a dezvoltat o adevărată comunitate de developeri care a creat peste 55.000 de plugins pentru o personalizare eficientă a paginilor.

Indiferent de nivelul de complexitate al temei alese, toate site-urile create folosind platforme WordPress au o serie de caracteristici comune care garantează o performanță bună atât la nivel de viteză de încărcare, SEO sau securitate, cât și la nivel de gestionare propriu-zisă a conținutului.

WordPress - funcționalitate și design

WordPress oferă companiilor libertatea de a începe și de a construi relații mai strânse cu publicul țintă, însă, pe lângă funcțiile care asigură o gestionare eficientă a conținutului, platforma oferă și posibilitatea de a alege între numeroase variante de design. Temele WordPress sunt mobile friendly, permițând o încărcare rapidă pe dispozitivele mobile, dar și publicarea de conținut de pe orice tip de dispozitiv. 

De ce să îți construiești un site web cu WordPress

Flexibilitate

Fie că e vorba despre un site de prezentare, un magazin online sau o aplicație complexă, WordPress îți oferă o platformă flexibilă și ușor configurabilă.

Performanță

WordPress îți permite să oferi o experiență completă și plăcută clienților tăi perfect optimizată în funcție de device-ul folosit de aceștia.

Scalabilitate

Fie că ai nevoie de un site cu puține pagini și trafic estimat mic sau de un magazin online complex cu mii de produse, WordPress poate acoperi toate aceste nevoi.

Siguranță

În ciuda legendelor urbane, WordPress este o platformă actualizată frecvent și ce îți permite să gestionezi datele clienților tăi în deplină siguranță.

Dacă vrei un site web performant:

Scroll to Top