Web hosting în cloud

Infrastructură web eficientă

După identificarea nevoilor de marketing și comunicare ale companiei tale și alegerea unei platforme pentru dezvoltarea aplicației web necesare (site web), următorul pas în crearea unui website eficient constă în găsirea soluției de găzduire potrivite. Fie că ai nevoie de un blog, un website pentru afacerea ta sau un magazin online, identificarea unei arhitecturi web performante este esențială. De aceea, noi recomandam alegerea unui furnizor de cloud, cum ar fi Amazon Web Services.

Soluțiile de hosting în cloud oferă o serie de avantaje clare față de variantele mai ieftine de shared hosting, cel mai important fiind performanța atât de necesară unei experiențe plăcute a utilizatorilor site-ului. Pe lângă performanța ce impactează și indexarea site-ului web în motoarele de căutare, o platformă de tip cloud oferă multiple alte servicii utile, cum ar fi soluții de securitate, backup,  baze de date sau altele similare.

 

De ce să externalizezi găzduirea site-ului tău web

Performanță

Găzduit în cloud, site-ul tău va beneficia de resurse dedicate și se va încărca mai rapid pentru clienții tăi, oferindu-le acestora o expriență de utilizare mult îmbunătățită.

Flexibilitate

O infrastructură de tip cloud îți permite să redimensionezi rapid resursele necesare site-ului tău în perioade cu trafic semnificativ cum ar fi Black Friday.

Securitate

Infrastructura AWS oferă multiple servicii de securitate pentru aplicația ta. În plus, ne asigurăm ca toate componentele acesteia sunt permament actualizate.

Suport

În cazul excepțional în care apar întreruperi ale serviciilor de hosting te poți baza pe suportul nostru pentru a remedia problema cât de repede posibil.

Partenerii noștri de tehnologie:

Dacă vrei un site web performant:

Scroll to Top